Teka

Teka

Продукти от Teka

Кухненски смесители

Кухненски смесители (18)

Един от най-важните избори при обзавеждане на кухня е именно изборът на кухненска батерия. В luxtiles.eu ще откриете голямо разнообразие от кухненски смесители на световноизвестни производители от цял свят. Днес на пазара има голям и разнообразен избор от модели смесители за кухня, като всеки един се отличава с впечатляващ дизай, страхотни характеристики, функции и всичко, което да гарантира максимален комфорт и удобство в кухнята. Ако се нуждаете от идеи и информация относно смесители за кухня, не се колебайте да посетите нашите страници тук в luxtiles.eu, където сме се постарали да Ви запознаем с най - новите и иновативни модели смесители за кухня. Тук ще откриете едноръкохваткови смесители за кухня, високи с издърпващ се чучур, цветни кухненски батерии и стандартни стоящи смесители за кухня. Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас, като използвате формата за запитване.

Луксозни смесители за баня

Луксозни смесители за баня (14)

За да бъде банята истински спа център в домашни условия, е изключително важно да се изберат правилните смесители за баня. На пазара се предлага огромно разнообразие от модели с различен дизайн и функционалност, способни да удовлетворят и най-взискателния вкус. В Luxtiles.eu ще откриете едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители за баня; смесителни батерии за душ и вана душ; душ колони и душ гарнитури; смесители за баня с възможност за регулиране на температурата и инфраред сензор. Освен висока функционалност, ние от luxtiles.eu ще Ви предложим луксозни смесител за баня в различни модели, цветове и дори размери, с които да създадете перфектният интериор в банята без да се лишавате от идеалната визия за сметка на функционалността. Иновативните и нестандартни визии на модерните смесители за баня са чудесен начин да внесете нотка на съвременност и стил в банята. В онлайн каталога се подбрани модели на водещи производители от Германия, Италия, Испания, България и Китай. Ако Ви предстои ремонт или се нуждаете от вдъхновение разгледайте разнообразието от смесители за баня в Luxtiles.eu.

Стилни аксесоари за баня

Стилни аксесоари за баня (1)

В Luxtiles.eu ще намерите голямо разнообразие от аксесоари за баня. Те са идеалният начин да се придаде завършен и хармоничен вид на мокрото пространство. В нашия онлайн каталог ще намерите разнообразие от аксесоари за баня на производители от България и света. Luxtiles.eu представя на Вашето внимание аксесоари за баня от стъкло, метал и керамика; рисувани аксесоари за баня или такива имитиращи изкусно камък или дървен материал. Насладете се освен на различните модели и текстури, но и на огромната цветова гама на аксесоари за баня, която ние от luxtiles.eu предоставяме на Вашето внимание. Понякога дори най-малкият детайл в банята може да внесе хармония или да я разруши. И поради тази причина ние Ви предлагаме огромен избор от модели, цветове, размери аксесоари за баня, които сме сигурни, че ще задоволят дори най-взискателният вкус. В зависимост от спецификата на Вашата баня може да избирате между решетъчни, стенни или стоящи аксесоари за баня. Разгледайте нашите предложения и направете най-добрият избор за Вас.