Roca

Roca

Продукти от Roca

Кухненски смесители

Кухненски смесители (15)

Един от най-важните избори при обзавеждане на кухня е именно изборът на кухненска батерия. В luxtiles.eu ще откриете голямо разнообразие от кухненски смесители на световноизвестни производители от цял свят. Днес на пазара има голям и разнообразен избор от модели смесители за кухня, като всеки един се отличава с впечатляващ дизай, страхотни характеристики, функции и всичко, което да гарантира максимален комфорт и удобство в кухнята. Ако се нуждаете от идеи и информация относно смесители за кухня, не се колебайте да посетите нашите страници тук в luxtiles.eu, където сме се постарали да Ви запознаем с най - новите и иновативни модели смесители за кухня. Тук ще откриете едноръкохваткови смесители за кухня, високи с издърпващ се чучур, цветни кухненски батерии и стандартни стоящи смесители за кухня. Ако се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас, като използвате формата за запитване.

Структури за вграждане

Структури за вграждане (1)

Съвременните изисквания за стилна визия и висока хигиена в банята налагат все по-широката употреба на структури за вграждане. Конзолна тоалетна в комбинация с казанче за вграждане са гаранция не само за повече пространство в банята, но лесна поддръжка и почистване. В онлайн каталога ще намерите структури за вграждане за окачени тоалетни, писоари, бидета и умивалници. Съвременните структури за вграждане издържат натоварване до 400 кг и са със стабилна метална конструкция. За постигане на индивидуалност представените, структури за вграждане могат да се комбинират с бутони с различна визия. Luxtiles.eu представя на Вашето внимание модели структури за вграждане на водещи производители от Германия, Холандия, Чехия, Испания и Полша, доказали своето високо качество и надеждност във времето.

Луксозни смесители за баня

Луксозни смесители за баня (3)

За да бъде банята истински спа център в домашни условия, е изключително важно да се изберат правилните смесители за баня. На пазара се предлага огромно разнообразие от модели с различен дизайн и функционалност, способни да удовлетворят и най-взискателния вкус. В Luxtiles.eu ще откриете едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители за баня; смесителни батерии за душ и вана душ; душ колони и душ гарнитури; смесители за баня с възможност за регулиране на температурата и инфраред сензор. Освен висока функционалност, ние от luxtiles.eu ще Ви предложим луксозни смесител за баня в различни модели, цветове и дори размери, с които да създадете перфектният интериор в банята без да се лишавате от идеалната визия за сметка на функционалността. Иновативните и нестандартни визии на модерните смесители за баня са чудесен начин да внесете нотка на съвременност и стил в банята. В онлайн каталога се подбрани модели на водещи производители от Германия, Италия, Испания, България и Китай. Ако Ви предстои ремонт или се нуждаете от вдъхновение разгледайте разнообразието от смесители за баня в Luxtiles.eu.