Размери 24/95см

  Сауко Грис

  Сауко Грис

  Сауко Виехо

  Сауко Виехо

  Сауко Амбур

  Сауко Амбур

  Сауко Натурал

  Сауко Натурал

Луксозни плочки за под Сауко второ качество на STN.