Фаянс 29.8/59.8см

  Coll White

  Coll White

  Coll Grey

  Coll Grey

  Декори 29.8/59.8см

  Decor Coll Flower

  Decor Coll Flower

  Decor Set Coll Grey - комплект

  Decor Set Coll Grey - комплект

  Гранитогрес 33.3/33.3см

  P-White

  P-White

Плочки Coll, производство на TUBADZIN, Полша. Серията се състои от: Фаянс 29.8/59.8см; Декори 29.8/59.8; Гранитогрес 33.3/33.3см