Фаянс 9.8/9.8 см

  Vigo White

  Vigo White

  Vigo Black

  Vigo Black

  Декори 20/40 см

  Panorama Motiv A

  Panorama Motiv A

  Panorama Motiv B

  Panorama Motiv B

  Panorama Motiv C

  Panorama Motiv C

Плочки за баня Vigo Panorama, продукт на фабрика CERKOLOR, Полша. Серията включва: Фаянс - 9.8*9.8 см; Декори 20*40 см