За нас

Luxtiles.eu е онлайн каталог, в който може да разгледате многообразие от плочки за кухня, баня, подови плочки и облицовъчни. Може да направите промяната сега с продуктите, които харесате и да обзаведете дома или офиса си с лукс. В нашият онлайн каталог може да видите готови предложения на завършени проекти за баня, според вкуса и дизайнерската преценка на най-добрите професионалисти. Разбира се, може да се доверите и на собствените си усещания и да подберете само тези артикули, които биха оформили най-добре Вашето помещение.

Плочките за банята и за кухнята са едни от най-важните и основни елементи при обзавеждането. Изборът често е труден и дори невъзможен. На пазара днес има изобилие от различни по форма, размер, цвят и дори дизайн плочки. Ако Вие нямате обща идея как да изглежда бъдещата Ви кухня или баня, то доверете се на предложенията на дизайнерите. В каталога ни може да разгледате всевъзможни комбинации от плочки, фризове и декори както за най-смелите, така и за по-консервативните.

На Luxtiles.eu може също да разгледате големият ни избор от подови и облицовъчни плочки. Предложенията варират от полирани, гланцирани и обикновени плочи, до луксозен гранитогрес, с който може да превърнете всяка стая от дома си в уникално и стилно място за живеене. Не пренебрегвайте личните си предпочитания и обзаведете всяко помещение с много внимание и желание.

Продуктите, които ще намерите в каталога ни са дело на известни фабрики от цяла Европа. Държим на качеството и гарантираме за него. Не губете време и изберете тези плочки, които ще променят обстановката в дома или офиса Ви завинаги. Ние сме насреща да Ви помогнем, ако имате някакви колебания или въпроси относно продуктите в онлайн каталога ни. Доверете се на най-добрите в бранша и обзаведете с лукс дома си.